PODCAST STREAMING
Portada  Qui som  Notícies  Ràdio al dia  Programaciˇ  Fotografies  Ràdio a la carta  Contacte  Enllaços

Cercador de notícies (Per paraules):
Cicle d'entrevistes dels grups polÝtics municipals per valorar el primer any de mandat
RAP 107 oferirÓ entre el 19 i el 29 de juliol el quart cicle d'entrevistes amb els 6 grups polÝtics municipals per parlar sobre diferents aspectes de la gestiˇ. Aquesta vegada els espais tindran una durada de 30 minuts i s'emetran en directe a partir de les 19.30 hores dins de l'informatiu "Les NotÝcies de 2/4 de 8". El cicle d'entrevistes trimestral farÓ balanš del primer any de gestiˇ del govern municipal format per PSC i ICV-EA. L'espai Ús obert als representants de les 6 formacions polÝtiques amb representaciˇ a l'Ajuntament. La regidora del NOPP, Rosa MartÝ, obrirÓ el cicle aquest dilluns 19 de juliol per opinar sobre el primer any de legislatura, la resta d'entrevistes estan programades segons el segŘent calendari: dimarts 20 juliol PP, dimecres 21 ICV-EA, dimarts 27 de juliol CiU, dimecres 28 juliol, ERC, i per ˙ltim dijous 29 juliol, PSC. RAP 107 vol deixar molt clar que aquest cicle d'entrevistes trimestral Ús independent del seguiment informatiu que l'emissora fa de tota la gestiˇ municipal i de la tasca dels partits polÝtics amb representaciˇ.
18 de Juliol de 2004

RAP 107 enceta dilluns la programaciˇ d'estiu 2004
RAP 107 (FM 107.2) enceta dilluns que ve 12 de juliol la programaciˇ d'estiu 2004 que es perllongarÓ fins a mitjan setembre. Del 12 al 22 de juliol RAP 107 modifica la seva graella de dilluns a divendres. Alguns dels espais habituals desapareixen fins la programaciˇ de tardor que comenšarÓ el 27 de setembre. A partir de dilluns ja no s'emetrÓ l'informatiu "Rap esport" ni tampoc els espais "Rock 107", "El Pati", "Rapsodes", "Temps era Temps", "MonogrÓfics", "Primer Pla" o "Fauna IbŔrica". TambÚ desapareix el butlletÝ d'informaciˇ local de les 18.05 hores, la connexiˇ nocturna amb COM RÓdio i la redifusiˇ de les 00 hores del bloc informatiu de 2/4 de 8. Durant el cap de setmana es mantÚ dissabte el magazine "Rap dissabte", les sessions d'Activa't/Nit mÚs dance i diumenge l'espai "Rap a la carta". El magazine "Carrer 107" continuarÓ fins el 23 de juliol, dia d'inici de la programaciˇ especial de Festa Major d'estiu a Parets. Durant el juliol continuen a la graella els espais habituals de "Rap MatÝ" (8 a 13 hores), "NotÝcies" (13, 15 i 19.30) i les sessions "Activa't" (13,40 i 15,10 hores). De 16 a 18 hores i de 20 a 08 hores del matÝ s'oferirÓ la selecciˇ musical "107 Estiu". La m˙sica de l'estiu tambÚ acompanyarÓ la programaciˇ del 107.2 durant la tarda, nit dels caps de setmana. Durant tot l'agost RAP 107 introduirÓ altres canvis a la programaciˇ fins setembre.
09 de Juliol de 2004

RAP 107 reclama a la Generalitat que faci aturar les interferŔncies de GRAMA R└DIO
L'Ajuntament de Parets, titular de la freqŘŔncia d'emissiˇ de RAP 107 (FM 107.3), ha reclamat al nou govern de la Generalitat que faci aturar les interferŔncies que produeix l'emissora municipal GRAMA RÓdio. Des del 13 de marš del 2003 la Generalitat "consenteix" les greus interferŔncies de l'emissora que gestiona el Grup Tele Taxi i que emet des de Collserola. Tot i que s'han presentat continues den˙ncies l'anterior govern de la Generalitat (CiU) no va voler actuar en el cas. Arran del canvi, l'Ajuntament ha demanat al nou secretari de Telecomunicacions de la Generalitat, Oriol Ferran, que prengui una decisiˇ definitiva en el cas per tal que l'Ajuntament de Parets pugui utilitzar la freqŘŔncia que li pertoca, el 107.3 FM, sense rebre cap interferŔncia. Amb la finalitat d'oferir a la poblaciˇ un servei amb mÝnimes garanties d'audiciˇ RAP 107 es va desplašar provisionalment al 107.2 per˛ malgrat el canvi les interferŔncies de GRAMA R└DIO persisteixen i fins i tot l'emissora de la que Ús titular l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet ha augmentat el seu senyal fins a 10.000 watts des de Torre Collserola. RAP 107 reclama a la Generalitat que 14 mesos desprÚs de denunciar les interferŔncies faci complir la legislaciˇ vigent i que clausuri GRAMA R└DIO tal com ha fet recentment amb les freqŘŔncies de KISS FM arreu de Catalunya.
27 de Juny de 2004

Canvis a la programaciˇ de RAP 107 del 23 al 27 de juny
Coincidint amb el pont de la festivitat de Sant Joan, la graella de RAP 107 (FM 107.2) patirÓ algunes variacions entre el dimecres 23 i el diumenge 27 de juny. Alguns espais habituals de la programaciˇ no s'emetran aquests dies i tambÚ s'oferiran altres modificacions. Dimecres 23 de juny, queden suprimits els espais "Rapsodes", l'informatiu "Rap esport", "La Fauna IbŔrica", a mÚs de la redifusiˇ del bloc informatiu de les 00 hores i de la connexiˇ nocturna amb COM RÓdio. La nit de la revetlla de Sant Joan s'oferirÓ una ediciˇ especial d'ACTIVA'T amb una selecciˇ del millor house i dance. L'especial s'emetrÓ des de les 22.00 hores de dimecres 23 i fins les 09.00 del matÝ del dijous 24 de juny. La programaciˇ del dia 24 serÓ musical mentre que divendres s'oferirÓ una ediciˇ especial de "Rap MatÝ" a partir de les 10.00 hores amb blocs informatius. A la tarda no s'emetran els espais "MonogrÓfics", "Fauna IbŔrica" i "Carrer 107". Dissabte 26 de juny es mantÚ "Rap dissabte" per˛ no s'oferirÓ el resum informatiu de les 13.30 hores aixÝ com la redifusiˇ dels espais "Rock 107" i "Temps era Temps". Diumenge no mancarÓ a la cita "Rap a la carta" mentre que ja no s'oferirÓ fins la propera temporada "Rap en Joc".
22 de Juny de 2004

Setmana dedicada a LENNY KRAVITZ als MonogrÓfics de RAP 107
L'espai musical "Els MonogrÓfics" de RAP 107 (FM 107.2) que presenta JOAN MART═ repassa aquesta setmana el darrer treball discogrÓfic de Lenny Kravitz titulat "Baptism". Divendres 18 de juny de 16.05 a 17 hores es podran escoltar durant 55 minuts els nous temes del cantant nord americÓ que actua aquest dilluns a Barcelona. En els primers mesos de llenšament de "Baptism" ha estat "Where are we runnin'?" el tema de presentaciˇ del nou Ólbum, altres de les canšons destcadades sˇn "Minister of Rock 'n' Roll", "I Don't Want To Be a Star", "Calling All Angels" o "What Did I Do With My Life?". L'especial Lenny als MonogrÓfics de RAP 107 s'oferirÓ en redifusiˇ diumenge 20 de juny de 19.05 a 20.00 hores.
17 de Juny de 2004

Les eleccions europees, aquest diumenge, a RAP 107
RAP 107 (FM 107.2) oferirÓ un seguiment aquest diumenge de les eleccions al Parlament europeu. Coincidint amb aquests comicis els Serveis Informatius repassaran la participaciˇ electoral en diferents butlletins durant tota la programaciˇ. Des de les 10 del matÝ hi haurÓ punts informatius i connexions amb els butlletins de COM RÓdio. Al vespre, a partir de les 20.30 hores, seguiment del recompte de vots fins que es coneixin els resultats definitius de l'escrutini a Parets. La programaciˇ de RAP 107 de diumenge patirÓ alguns canvis, al matÝ, no s'emetrÓ l'espai "Rap a la carta". La redifusiˇ de l'especial JUSTIN TIMBERLAKE dels MonogrÓfics s'oferirÓ de 17.05 a 18.00 hores mentre que de 18.05 a 20.30 hores RAP 107 emetrÓ una ediciˇ especial de "Rap en Joc" amb la transmissiˇ del Trofeu Josep Seguer que enfrontarÓ el CF Parets de 1a territorial i el CF Badalona (1a catalana). L'espai farÓ balanš de la Setmana esportiva del CF Parets i recollirÓ les opinions dels protagonistes. DesprÚs de "Rap en Joc" s'oferirÓ tota la informaciˇ de la jornada electoral i un cop coneguts els resultats a Parets es connectarÓ amb la programaciˇ especial de COM R└DIO prevista per aquest diumenge 13 de juny.
07 de Juny de 2004

RAP 107 reclama a la Generalitat que aturi les interferŔncies de GRAMA RÓdio
L'Ajuntament de Parets, titular de la freqŘŔncia d'emissiˇ de RAP 107 (FM 107.3), ha reclamat al nou govern de la Generalitat que faci aturar les interferŔncies que produeix l'emissora municipal GRAMA RÓdio. Des del 13 de marš del 2003 la Generalitat "consenteix" les greus interferŔncies de l'emissora que gestiona el Grup Tele Taxi i que emet des de Collserola. Tot i que s'han presentat continues den˙ncies l'anterior govern de la Generalitat no va voler actuar en el cas. Arran del canvi, l'Ajuntament ha demanat al nou secretari de Telecomunicacions de la Generalitat, Oriol Ferran, que prengui una decisiˇ definitiva en el cas per tal que l'Ajuntament de Parets pugui utilitzar la freqŘŔncia que li pertoca, el 107.3 FM, sense rebre cap interferŔncia. Amb la finalitat d'oferir a la poblaciˇ un servei amb mÝnimes garanties d'audiciˇ RAP 107 es va desplašar provisionalment al 107.2 per˛ malgrat el canvi les interferŔncies de GRAMA R└DIO persisteixen i fins i tot l'emissora de la que Ús titular l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet ha augmentat el seu senyal i modulaciˇ. RAP 107 reclama a la Generalitat que 14 mesos desprÚs de denunciar les interferŔncies faci complir la legislaciˇ vigent i permeti que l'emissora pugui ser escoltada amb bona qualitat per la seva poblaciˇ.
31 de Maig de 2004

RAP 107 amplia l'oferta de RÓdio a la carta
RAP 107 ha posat a la disposiciˇ de tothom que vulgui nous espais per poder escoltar en el lloc web. A la secciˇ de "RÓdio a la carta" ja podeu trobar les entrevistes realitzades a 5 dels grups polÝtics municipals sobre "Serveis Urbans". Les entrevistes es van emetre entre el 30 d'abril i el 7 de maig dins de l'informatiu NotÝcies de dos quarts de 8. TambÚ estÓ disponible el darrer Ple Municipal ordinari celebrat el 6 de maig i en l'apartat "altres arxius" de RÓdio a la carta podeu escoltar la conferŔncia de l'arquitecte argentÝ i Premi Nobel de la Pau el 1980, Adolfo PÚrez Esquivel, que va tenir lloc el dimecres 12 de maig al Teatre Can Rajoler amb el tÝtol "Per un futur en pau". L'oferta de RÓdio a la carta s'anirÓ ampliant, si voleu fer algun suggeriment o demanar un programa en concret heu d'enviar-nos un mail a l'adreša rap107@parets.org
29 de Maig de 2004

Especial "Volta al VallŔs de ciclisme cadet" aquest dissabte a RAP 107
RAP 107 oferirÓ aquest dissabte 29 de maig a partir de les 16.00 hores un programa especial amb informaciˇ en directe del desenvolupament de la primera etapa de la 24a ediciˇ del Criterium Volta al VallŔs de ciclisme cadet que organitzen de forma conjunta AC Parets i CC Montcada. La Volta comenša a Parets amb l'etapa contrarrellotge de 4 quil˛metres amb sortida des del carrer Prat de la Riba i arribada a l'avda Francesc MaciÓ. En total s'espera la participaciˇ d'uns 70 corredors d'onze equips diferents no tan sols de Catalunya sinˇ tambÚ de les Illes Balears i PaÝs ValenciÓ. A causa de l'especial de ciclisme queda suprimida la redifusiˇ de "Temps era temps". De les restants etapes de la Volta n'informarÓ diumenge "Rap en joc" i durant tota la setmana que ve en les cites habituals.
28 de Maig de 2004

RAP 107 transmet aquest diumenge el derbi CF Parets-FC Cardedeu de 1a territorial
L'espai "Rap en Joc" de RAP 107 oferirÓ aquest diumenge 16 de maig a partir de les 12.05 hores la transmissiˇ del derbi corresponent a la 33a jornada de la lliga de 1a territorial grup 4art entre el CF Parets i el FC Cardedeu. L'equip de Jaume Batlle estÓ obligat a vŔncer per mantenir el 3r lloc de la taula que ocupa amb 55 punts. El Parets ha perdut per˛ els tres ˙ltims partits en camp propi davant del Vilanova, Puigreig i Avinyˇ. Per la seva banda, el Cardedeu -que dirigeix l'extŔcnic del Parets, JosÚ Miguel Astasio- es troba a la zona tranquil.la amb 48 punts. La narraciˇ del derbi anirÓ a cÓrrec de CARLES FONT des del camp municipal d'esports mentre que des dels estudis centrals JORDI SEGUER repassarÓ els resultats de la jornada esportiva. A la tarda, de 16 a 19 hores, hi haurÓ una segona ediciˇ de "Rap en Joc" amb blocs d'informaciˇ cada mitja hora des de les 16.30 i amb el resum a les 19 hores. DesprÚs s'emetrÓ la redifusiˇ de l'especial "Anastacia" dels MonogrÓfics de RAP 107.
14 de Maig de 2004

Num. Resultats: 701 - Mostrant Resultats Del: 491 al 500
PÓgina: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 >>

RAP107FM   RAP 107 FM - Avda Lluís Companys, 19, 4 planta - 08150 Parets del Vallès (Barcelona) - Tel. 93 573 81 81 - Fax. 93 573 81 82 - A/e: info@rap107.fm